//LIIKETUONTI OY//
Etusivu Yritystietoa Yhteystiedot

Liiketuonti Oy on vuonna 1959 toimintansa aloittanut yksityinen maahantuontiyritys, joka on keskittynyt korkealuokkaisten koneiden ja tuotteiden maahantuontiin sekä varaosahuoltoon. Liiketuonti Oy:llä on yli 30 valtuutettua jälleenmyynti/huolto- edustajaa ympäri Suomen. Tuotevalikoimaan kuuluu ainoastaan korkealaatuisia tunnettuja tuotemerkkejä kuten Hoonved, Giga, Elframo, Neumärker, GGF, Omega sekä Isotrol.

Liiketuonti Oy:n päätoiminnot ovat mm. ruosteenestomaalien sekä ravintolalaitteiden ja niiden varaosien maahantuonti, varastointi sekä myynti jälleenmyyntiverkon kautta tai suoraan loppuasiakkaalle. Yritys sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta toimii valtakunnallisesti.

Nykyasiakkaiden korkeatasoinen ja joustava palveleminen laajalla yli 30 yksityisen huolto/jälleenmyyjäverkoston kautta sekä nopealla ja kattavalla varaosapalvelulla.
Pitkäaikaiset suhteet päämiehiin takaavat asiakkaille laitteiden pitkää käyttöikää kun varaosien saatavuus ja huoltoverkko on turvattu.

Liiketuonti Oy:n kevyt organisaatio ja korkea omavaraisuus sekä jälleenmyyjäkenttä, joka koostuu pääosin yksityisistä yrittäjistä, varmistavat alhaisen kustannustason joka koituu asiakkaan hyväksi.

Liiketuonti Oy on keskittynyt tunnettuihin, korkealaatuisiin tuotteisiin ja niiden pitkäaikaiseen edustukseen. Useimmat edustukset ovat yli kymmenen, jopa kaksikymmentä vuotta vanhat.