//LIIKETUONTI OY//
Framsidan Företagsinfo Kontakt info

Liiketuonti Oy startade sin verksamhet år 1959 som ett privat importföretag för maskiner och produkter av hög standard. Liiketuonti Oy har över 30 återförsäljar /serviceföretag runtom Finland. Produkturvalet består uteslutande av högklassiga kända produktnamn som tex. Hoonved, Giga, Elframo, Neumärker, GGF, Omega och Isotrol.

Huvudfunktionerna för Liiketuonti Oy är import, lagring och försäljning av maskiner för restaurang- och storköksverksamhet. Företaget säljer också Isotrol rostskyddsmedel. Försäljningen sker genom återförsäljarnätet samt också direkt. Företaget är beläget i huvudstadsregionen men fungerar i hela landet.

Högklassig och flexibel service för kunderna genom ett utbrett service/återförsäljar-nätverk, bestående av över 30 privata företagare, kombinerat med ett snabbt och täckande reservdelsutbud.
Långvariga kontrakt med huvudmännen ger Liiketuonti Oy:s kunder garanti för långvarigt utnyttjande av produkterna genom att reservdelsutbudet och servicenätverket är garanterat också i framtiden.

Liiketuonti Oy:s lätta organisation och höga soliditet kombinerat med ett återförsäljarnätverk av huvudsakligen privata företagare, möjliggör en låg kostnadsnivå till nytta för slutkunden.

Liiketuonti Oy har inriktat sig enbart till, inom branschen kända, högklassiga produkter samt till ett långvarigt produkturval. De flesta produktmärken har varit över tio, till och med över tjugo år i Liiketuonti Oy:s sortiment.